Nice Rice | Edd magad egészségesre!

NiceRice2012 nyarán született meg az elhatározás, hogy létrehozunk a belváros szívében egy vegán oázist, ahol az ember kedvére válogathat az egészséges organikus alapanyagok között. Egyre többen nagyobb hangsúlyt fektetünk az egészséges táplálkozásra így szeretnénk széles választékot, barátságos környezetet, egyénre szabott tanácsokat biztosítani a hozzánk betérő kedves vásárlóknak.

Vegán és vegetáriánus vendégeink is találnak kedvükre valót!

Kínálatunk a nyugat-európai makrobiotikus boltok termékválasztékával vetekszik.

Nálunk folyamatosan megtalálható a friss bojtorján gyökér, lótuszgyökér, taro burgonya, gyömbér, szójatermékeink közül büszkék vagyunk a 9 féle ízesítésű tofu választékunkra, szójavirslik, sült és natúr tempeh, nattó is van a hűtőnkben. A polcokon gabonák, hüvelyesek, japán kiegészítők, rágcsálnivalók, édességek, reggeli müzlik, szendvicskrémek, mogyorókrémek, aszalványok, magok, száríott termékek, üdítők, teák, tészták, szószok is megtalálhatóak.

Nézz be hozzánk és vess egy pillantást itt a folyamatosan bővülő kínálatunkra!

Forró Csilla

Forró Csilla

2009 szeptemberében Ráth Zsuzsannán keresztül ismerkedtem meg a makrobiotikával ami rövid időn belül már nemcsak egy diéta volt számomra, hanem az életmódommá is vált. Olyannyira felizgatta a kíváncsiságomat milyen filozófia áll a háttérben, hogy a következő évben Amerikába utaztam, hogy tanulhassak a Kushi Intézetben. Egy évvel később 2011-ben az Európai Kushi Intézet diákjaként először csak hétvégi kurzusokon, majd hosszabb ideig önkéntesként tanultam és dolgoztam a Nelissen családnak.
Itt ismerkedtünk össze Gabival és született meg a vágyunk arra, hogy közösen létrehozzuk a NiceRice-t

Tapasztalatom és tanulmányaim alapján főző kurzusokkal és étkezési tanácsokkal próbálok segíteni a hozzám fordulóknak, de jelenleg elsősorban az endometriózisban szenvedő nőknek.

Kocsi Gabriella

Kocsi Gabriella

2011-ben egy női torna kurzus hatására kerestem fel egy étkezési tanácsadót, itt kaptam betekintést először a makrobiotika gyógyító világába. Az első sokk után pár hétre annyira összebarátkoztunk az új alapanyagokkal és főzési technikákkal, hogy úgy éreztem mélyebb ismeretekre szeretnék szert tenni. Utam az Európai Kushi Intézetbe vezetett. Az életem 180 fokos fordulatot vett, a makrobiotika az életmódunkká vált és nem kellett sokat gondolkoznom azon mivel szeretnék foglalkozni a továbbiakban. Jelenleg is továbbképzem magam, a makrobiotika még mélyebb gyökereit, kínai gyógyászatot tanulok.

Tapasztalataimmal segítem a boltba érkező érdeklődőket, kezdő makrobiotikusokat és idén nyártól induló foglalkozásaimon a hölgyeknek szeretném megmutatni, hogy a teremtés képessége bennünk él és a család “egész”-sége a konyhában kezdődik.